Giommetta

Aktiviteter

Svømmebasseng

Til felles bruk finnes på eiendommen et stort svømmebasseng på 9 x 18 m, med badehus som har wc, dusj og badstu. Svømmebassenget er saltvannsbasseng og ligger rett nedenfor huset, har masse plass og bassengområdet er innredet med liggestoler og sittegrupper. Her kan barn boltre seg med vannleker på en varm sommerdag, eller man kan starte dagen med en rolig svømmetur. Bassenget er i drift fra april til oktober.

Tennis

Sommeren 2011 sto vår flotte tennisbane klar. Den har et dekke av kunstgress og fin sand og er god å spille på. Banen er selvfølgelig tilgjengelig for deg uten tillegg i prisen. Profesjonell tennistrener kan leies hvis ønskelig (må avtales i god tid). Ingen grunn til å gå glipp av litt trening selv om du er på ferie!

Boule

Boule eller petanque spilles med stålkuler på grus der målet er å komme nærmest mulig målkulen ("grisen"). Petanque spilles 3 mot 3, 2 mot 2 eller 1 mot 1. En klassisk kamp er 3 mot 3. Likevel finnes det mange varianter av spillet, basert på om det er konkurranse eller «parkspill». Vi har laget to baner på eiendommen med en liten sitteplass i direkte tilknytning. Her kan man ta med seg formiddagskaffen og sludre litt mellom slagene.

Turstier

Området rundt Giommetta er et eldorado for joggere,turgåere og syklister. Kilometervis med turstier og veier i fantastiske omgivelser. Fra sykkelsetet kan du komme nær naturen og det lokale miljøet. Vi har sykler for utleie og anbefaler en sykkeltur i nærområdet på det sterkeste.

Golf

Kun 7 min m bil fra oss ligger Aquapendente Golfklubb. Åpen hele året. 9-hulls pitch&put-bane. Fint treningsområde. Se hjemmesiden til Acquapendente Golf Club for mer info

  • Vocabolo Madonna, 12, 01020 San Lorenzo nuovo VT, Italia

  • Norge: +47 918 68 808

  • Italia: +39 339 82 71 641

  • evagroth@live.no

  • Følg oss